zondag 22 augustus 2010

uit het stof

Ruim 10 jaar geleden voor het laatst gespeeld, vond het toch wel weer eens tijd worden om m'n gitaar te voorschijn te halen...samen met 'mijn eerste gitaar boek'...de noten dansde de eerste 10 minuten voor mijn ogen, maar al snel kon ik de eerste liedjes spelen, mijn vingers gingen als een tomtom over de snaren...leuk!

6 opmerkingen:

  1. He leuk! Welk nummer ga je oefenen?

    We zijn inderdaad naar Eels geweest en dat was goed op een paar rock en roll covers na. Hij kan beter zijn eigen nummers spelen.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. @rj leuk dat jullie naar Eels zijn geweest, mooie nummers heeft hij! Ik ben op mijn gitaar weer even van die simpele liedjes aan het spelen uit 'mijn eerste gitaarboek' om de noten weer te leren en heb de akkoorden van Turin Brakes en Mumford & Sons van internet geplukt... Valt me mee, mijn vingers weten redelijk goed de weg nog, moet alleen weer eelt kweken op mijn vinger toppen...

    BeantwoordenVerwijderen
  3. ai dat is het lastigste vind ik, pijnlijke vingertoppen door die snaren! (Helemaal nu ik zojuist het bovenste laagje van mijn duim met de kaasschaaf bewerkt heb, au...)

    BeantwoordenVerwijderen
  4. @rj...ooooh je bent ook geen echte kaaskop meer hè...als je al niet meer met die nederlandse tools overweg kan...goed blijven oefenen!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Heeey Mir, ik wil je wel wat gitaarles geven hoor, moet dan wel via Skype maar dat is toch geen probleem ;) Ja mag natuurlijk ook ff hierheen komen vliegen, nah ja ff.... cheers Jeroen

    BeantwoordenVerwijderen
  6. @Jeroen, goed plan die gitaarles, gaan we een keer doen, doen we 't maar via skype, want naar Australië zit er helaas ff niet meer in :( ! Ik ben ondertussen ook al weer in mijn 2de gitaarboek aanbeland, ja ja ik maak vorderingen;)

    BeantwoordenVerwijderen